Jobba hos oss - Bike & Repair

Bike & Repair Stockholm AB söker ny medarbetare

Har du ett stort intresse för cyklar, moped / MC / ATV och vill arbeta hos oss? Är du serviceinriktad, har erfarenhet av försäljning och trivs att arbeta resultatorienterat och att utveckla dina ledaregenskaper? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker efter en:

  • Butikschef
  • Säljare
  • Mekaniker

Om jobbet

Du kommer främst att arbeta med försäljning av el-cyklar, moped / MC / ATV samt utföra en del service, reparationer och felsökning. Utöver detta förekommer varumottagning, montering och enklare reparationsarbete.
Försäljningsvana är ett krav då vi söker någon som ska ha försäljning som huvuduppgift. Då vi är i en växande fas kommer stor möjlighet att finnas för dig att vidareutvecklas och eventuellt förstärka på en rad övriga områden inom verksamheten, såsom företagsförsäljning.

Om dig

Vi söker främst dig som har erfarenhet av försäljning. Vidare har du ett brinnande intresse för cyklar och motorfordon, tycker om att meka och som gärna skruvar och arbetar med händerna och/eller har någon form av utbildning inom försäljning, montör, mekanik eller liknande.
Detta är ett arbete för dig som är självständig, stresstålig, serviceorienterad och en problemlösare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet med fokus på försäljningskvaliteter.

Krav

  • Körkort B eller körkort A
  • Försäljningsvana
  • Teknik & mekanik intresse / kunnande

Om anställningen

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta 08-500 115 15.

Välkommen att skicka din ansökan till oss per e-post via stockholm@bikerepair.se.