Om oss

Vår affärsidé bygger på att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster till bästa möjliga pris!

Bike & Repair Västerås AB har sedan starten Maj 2008 utvecklats och är idag en butik och verkstad för alla med intresse för två- och fyrhjuliga fordon av olika sort. Vi både säljer, reparerar, monterar och servar cyklar, mopeder, mopedbilar, el-mopeder, el-cyklar, ATV-4hjulingar mm. Vi säljer kvalité produkter av de kändaste märken på marknaden.

Detta tillhandahållande av tjänster över hela linjen har inneburit att vi under åren samlat på oss såväl erfarenhet som en hög och varierad kompetens som idag kommer Dig som kund tillgodo. Hos oss kan Du som kund känna Dig fullständigt trygg i vetskap om att vi inte bara säljer en produkt till Dig utan vi erbjuder sedan full service under produktens hela livstid.

Vår stora butik på över 850 kvm utställningsyta med det stora sortimentet finner Du på Stenbygatan 1 (granne med Stora Coop). Kom gärna in för en titt och en pratstund med vår trevliga personal så berättar vi gärna mer om både oss och våra produkter.

Vi är återförsäljare och auktoriserad verkstad för följande företag och märken:

Wasa Kredit, Vartex, Swebike, Jofrab, Eloped, Dealy, Svenska Piaggio Gruppen (spg motor), DBC-sweden, Ligier, Microcar, Goes, Stels, Peugeot, Derbi, Gilera, Aprilia, Piaggio, Vespa, Sym, Rieju, Keeway, Viarelli, Batavus, EcoRider, Promovec, Promenad scooter, Lapierre m.fl.

Varmt välkomna!